Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Március 11. 08:31, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

390 millió forint értékben adtak el drogot – elkapták a bűnbandát - VIDEÓKKAL

390 millió forint értékben adtak el drogot – elkapták a bűnbandát - VIDEÓKKAL

Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet tagjait fogták el a rendőrök - közölte ORFK kommunikációs szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a bűnszervezet irányítóit, egy 38 éves ózdi és egy 36 éves szadai férfit csütörtökön fogták el a Készenléti Rendőrség munkatársai. Ugyancsak elfogták a rendőrök a csoport további két tagját, akik a kábítószer értékesítésében vettek részt.

A tájékoztatás szerint a bűnözői csoport 82 nap alatt 390 millió forint értékű drogot adott el országszerte. A bevételből a szervezet vezetői luxuskörülmények között éltek.

A rendőrség közlése szerint a csoport vezetőit azután azonosították be, hogy tavaly szeptemberben felszámoltak egy X. kerületi garázsban működő droglabort a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.



A most elfogott két férfi irányítása és utasításai szerint a bűnszervezet tagjai 2016. július 3. és szeptember 22. között országszerte 30 millió forint értékű ecstasy tablettát, 300 millió forint értékű speedet és 60 millió forint értékű kokaint értékesítettek.

A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket