Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Április 16. 12:40, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Agyonlőtt egy kutyát, majd el akarta rejteni fegyvereit egy zalai férfi

Agyonlőtt egy kutyát, majd el akarta rejteni fegyvereit egy zalai férfi

Fegyverrel és lőszerrel való visszaélés, állatkínzás és orvvadászat miatt is felelnie kell egy idős gutorföldei férfinak, aki vasárnap agyonlőtt egy kutyát, majd a tyúkólban próbálta elrejteni fegyvereit és a lőszereket.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn közölte: a 83 éves férfi vasárnap reggel Gutorföldén agyonlőtt egy kutyát, amelyik el is pusztult. Mint kiderült: a tettes néhány héttel korábban egy borzot is elejtett.

A rendőrök vasárnap este a férfit tetten érték, amikor a házánál lévő tyúkólban megpróbálta elrejteni három engedély nélkül tartott lőfegyverét, valamint több mint 700 darab lőszert.

Az idős embert lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés, orvvadászat, valamint állatkínzás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, az eljárás további részében szabadlábon védekezhet.

Címkék: fegyver, lőtt, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.