Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Február 10. 11:47, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Áthidaljuk a távolságokat!

Áthidaljuk a távolságokat!

Fél áron válthatók vasúti jegyek Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude vasárnapi koncertjére

A MÁV-START 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a február 12-i Telekom Magenta 1 rendezvényre – Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude koncertjére – utazók részére.


Fontos, hogy a MÁV-START jegypénztáránál a Telekom Magenta 1 rendezvényre vonatkozó „50%-os alkalmi menettéri kedvezményes menetjegyet” kell kérni, majd azt a Papp László Sportaréna bejárati recepciós pultjánál le kell pecsételtetni. Így a résztvevő a koncert után az odaútra érvényes – lepecsételt – jeggyel utazhat haza.

A retúrjegy belföldi utazásra, kedvezményesen másodosztályra érvényes bármely belföldi állomásról Budapest Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarára, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra. Elsőosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, csakúgy, mint feláras vonat esetében az adott vonatra előírt felárat.

A menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, február 11-én kezdhető meg, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, február 13-án be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is váltható.
A koncertről további információ a Telekom honlapján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 20. 07:47, péntek | Életmód

Kiállítás nyílt a Városligetben a Magyarország 365 fotópályázat képeiből

Ingyenes fotókiállítás nyílt csütörtökön a Magyarország 365 fotópályázat tavalyi kiírásának díjazott, illetve legjobb képeiből a Városligetben.

2024. Szeptember 20. 07:46, péntek | Életmód

Jelentősen nőtt hazánkban az új elektromos autók forgalomba helyezéseinek száma

Az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos személygépkocsik száma több mint másfélszeresére nőtt Magyarországon idén január-augusztusban a megelőző év azonos időszakához képest