Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 09. 08:04, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Az RTL-hez igazol Claudia?

Az RTL-hez igazol Claudia?

A hírekkel ellentétben még egyáltalán nem biztos, hogy Liptai Claudia áll majd Tilla oldalán a jövő év elején induló Megasztárban.

Sőt! A folyosói pletykák szerint az egykori vörös démon az RTL Klub hamarosan induló testvércsatornájával, az RTL2-vel tárgyal.

Női nagyágyút szeretne szerződtetni az RTL Klub új csatornája, aki a bennfentesek szerint nem más, mint Liptai Claudia. "Mindenki arról beszél a csatornánál, hogy egy hatalmas nagyágyúval indul az új tévé. Nem nehéz kitalálni, hogy ki lehet ez: kizárásos alapon Liptai Claudia."

A műsorvezető szénája a TV2-től egyébként kifelé áll: nemrég nemcsak a Mokkát, de a csatorna legnézettebb műsorát, a Jóban Rosszban sorozatot is elhagyta. És bár egyes lapok tényként közlik, hogy ő vezeti majd a Megasztárt, a csatorna ezt cáfolja. "Egyelőre Tilla biztos, a női műsorvezetőt jövő év elején jelentjük majd be" - mondta el a TV2 szóvivője, Koltay Tamás a StoryOnline-nak. Elképzelhető tehát, hogy Claudia hamarosan a konkurens csatorna meghatározó arcaként tűnik fel.

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.