Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2017. Április 13. 15:13, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Csalással vádolja Sylvester Stallone a Warner Bros. filmstúdiót

Csalással vádolja Sylvester Stallone a Warner Bros. filmstúdiót

Csalással, szerződésszegéssel és tisztességtelen üzleti praktikákkal vádolja a Warners Bros. filmstúdiót Sylvester Stallone.

A 70 éves filmsztár bírósági keresetet nyújtott be szerdán Los Angelesben a filmstúdió ellen, amely szerinte szándékosan elhallgatta A pusztító című 1993-as scifi-akciófilm bevételeit, hogy ne kelljen részesedést fizetnie a színésznek a haszonból.

A szerződés szerint az akciósztárt 15 százalék illette volna meg a Stallone által legalább 125 millió dollárra becsült bevételből, de a színész csak 2,82 millió dollárt kapott 2015-ben, amikor Stallone menedzsereinek nyomására a stúdió végül rászánta magát a fizetésre.

A szerdai keresetben Sylvester Stallone további, meg nem nevezett összegű részesedést követel a profitból - olvasható a Hollywood Reporter filmes hírportálon.

A színész szerint a Warner Bros. szándékosan olyan könyvelési praktikákat alkalmaz, amelyek elrejtik a bevételt a szerződéses partnerek elől.

A keresetben Stallone követeli a bevételből őt megillető teljes összeget kamattal és kártérítéssel együtt, magyarázatot a történtekre és azt, hogy a cég vessen véget a "tisztességtelen üzleti praktikáknak".

A filmsztár reméli, hogy fellépése nyomán "javul más kihasznált hollywoodi tehetségek helyzete" is.

Sylvester Stallone oldalán Wesley Snipes és Sandra Bullock alakította a főbb szerepeket A pusztítóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.