Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2021. Február 08. 14:06, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Denzel Washington filmje maradt a kasszasikerlista csúcsán

Denzel Washington filmje maradt a kasszasikerlista csúcsán

Denzel Washington Ördög a részletekben című thrillerje megőrizte vezető helyét az amerikai kasszasikerlista élén a hétvégén.

A variety.com cikke szerint a krimire, amelyben Washington egy sorozatgyilkos után nyomoz, péntektől vasárnapig 2,1 millió dollárért (621 millió forint) váltottak jegyet az észak-amerikai mozinézők. A két hete játszott film eddig 7,8 millió dollárt keresett Amerikában, és 5,2 millió dollárt a nemzetközi piacon. A John Lee Hancock rendezésében készült thrillert a mozis forgalmazással egyidejűleg az HBO Max streamingszolgáltatásán is bemutatták.

A hétvégén nem volt új bemutató az észak-amerikai mozikban, a toplista második helyén a Croodék: Egy új kor című animációs film végzett 1,7 millió dolláros jegyeladással. A kőkorszaki animációt már 11 hete játsszák a mozik, és ezalatt 46 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. A tengerentúlon viszont már 101,6 millió dolláros jegyeladásnál tart a családi mozi, ezzel globális bevétele meghaladta a 147 millió dollárt.

Liam Neeson The Marksman című akciófilmje a harmadik lett a kasszasikerlistán egymillió dolláros jegyeladással. Teljes bevétele ezzel már 9,1 millió dollárnál jár.

A negyedik helyen a Wonder Woman 1984 szerepel 905 ezer dolláros jegybevétellel. A Warner Bros. szuperhősfilmje Amerikában eddig 40 millió dollárt keresett a mozikban, globálisan pedig 154 millió dollárt.

A Sony Monster Hunter - Szörnybirodalom című akciófilmje ötödiknek futott be a hétvégi ranglistán 585 ezer dolláros mozis bevétellel. A Milla Jovovich-csal forgatott produkcióra eddig 11,8 millió dollár folyt be a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.