Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. December 07. 09:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Döbbenetes hasonlóság: Ők Elvis Presley unokái!

Döbbenetes hasonlóság: Ők Elvis Presley unokái!

Elvis két felnőtt unokája, Riley és Benjamin Keough le sem tagadhatnák, hogy a Király vére csörgedezik ereikben. Ahogy idősödnek a leszármazottak, úgy válnak egyre élesebbé rajtuk legendás nagyapjuk vonásai.

Az unokák közül Riley a legismertebb, hiszen feltörekvő színésznőként már olyan filmekben játszott mint a Runaways - Rocker csajok, A jó orvos, Jack&Diane és a Magic Mike Matthew McConaughey és Canning Tatum oldalán. Bár Lisa Marie Presley és Danny Keough lányaként felnőtt 28 éves nőnek - akinek Michael Jackson volt az első, Nicolas Cage pedig a második mostohaapja -, akár a botrányaitól is hangos lehetne a sajtó, ő maga a született elegancia és visszafogottság.

- Csendes ember vagyok, alig lehet észrevenni, kivéve a munkában. Ott hallatom a hangom - nyilatkozta Riley, aki máig nem érti, miért olyan különleges az emberek számára, hogy Michael Jackson vitte suliba - ő ebben nőtt fel. - A legjobban akkor gurulok dühbe, amikor azt kérdezik, milyen volt Elvis nagypapaként. Hiszen az ő idejében meg sem születtem - mondta Riley.

Az 1992-ben született, lánytestvérével ellentétben kimondottan visszahúzódó és titokzatos Benjamin Keough döbbenetesebben hasonlít a Királyra. Olyan aura veszi körbe a fiatalembert, amely édesanyjára is hatással van. - Istenem, ott álltam a stúdióban, megjött ő, és hirtelen minden szem rászegeződött. Akkor azt mondtam, újra látom őt, Elvist - mondta egy tévéinterjúban Lisa Marie Presley.

Hogy milyen átélni az Elvis élményt, azt hamarosan a magyarok is megtapasztalhatják: 2018. június 6-án Budapestre érkezik a The Wonder of You koncert, ahol hatalmas kivetítőn "életre" kel a zenei géniusz. Szimfonikus zenekar kíséri majd Elvist, és özvegye, Priscilla Presley személyesen is megjelenik.

Címkék: elvis presley, unoka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.