Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Január 20. 08:47, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Elrabolta, majd megerőszakolta terhes, volt barátnőjét

Elrabolta, majd megerőszakolta terhes, volt barátnőjét

A 23 éves férfi közel két héten át tartotta fogva volt barátnőjét, akivel többször erőszakosan viselkedett.

Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfival szemben - közölte a rendőrség.

A férfi Miskolcon, a Torontáli utcában találkozott és elegyedett szóba volt barátnőjével még január 2-án, akivel szeretett volna újból kapcsolati szintre lépni.

Mivel a terhes nő ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakkal a lakására vitte. Ott többször megverte, és meg is erőszakolta a nőt. Ezt követően pedig rázárta az ajtót, míg az áldozat csak január 14-én tudott megszökni a lakásból.

A rendőrségi bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei az adatgyűjtésük eredményeként kedden délután elfogták a férfit, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, ezt követően pedig őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket