Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2011. November 09. 07:30, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezt szívesen letagadná az X-Faktor sztárja!

Ezt szívesen letagadná az X-Faktor sztárja!

Ki hinné, hogy alig egy éve még így festett Muri Enikő. Mintha nem is az a szexis lány lenne, akit megismertünk. Ma már legszívesebben letagadná ezeket a fotókat!

A tavalyi X-Faktor válogatóin Enikő még hosszú és bő szoknyában, testszínű harisnyában és formátlan pólóban jelent meg. A mentorok szóvá is tették, hogy ha kicsit divatosabban öltözködne, az előadása is sokkal átütőbb lenne. Ez mostanra sikerült is, hiszen Enikő már nemcsak a hangjával, hanem szexis külsejével is lenyűgözi a férfi rajongókat. Elnézve mostani megjelenését, szinte érthetetlen, hogyan tudott korábban úgy kinézni, mint egy eminens diáklány. Tényleg a mentorok pikírt véleménye volt rá ilyen jó hatással, vagy esetleg valamelyik exkedvese áll a háttérben? Nem tudni, egy valami viszont biztos: most már készen áll arra, hogy igazi sztár legyen!

Címkék: Muri Enikő, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.