Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2016. Január 21. 07:48, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Féláron hirdeti a NAV a lefoglalt árukat

Féláron hirdeti a NAV a lefoglalt árukat

Általában féláron kezdődik a licit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által lefoglalt termékekre az árveréseken - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

A NAV legutóbbi árverésén mintegy 1100 termékre lehetett licitálni, köztük 1070 ingóságra és 54 ingatlanra, az üzletrészek kategóriája viszont üres volt. A legérdekesebb tételek között volt egyebek mellett fehérarany gyémántköves gyűrű, állószolárium, dagasztógép és vaskályha is.

2015-ben összesen 16 031 árverést hirdetett meg a hivatal elektronikus felületén.
Az adóhatóság tájékoztatása szerint a licit a becsérték - amelyet a végrehajtó állapít meg piaci érték alapján a lefoglaláskor - 50 százalékával kezdődik. Arról azonban nem közölt információt a NAV, hogy az árverések alkalmával mekkora bevételre tett szert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket