Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Július 06. 07:16, szombat | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2019 augusztusáig több ütemben, kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR) - közölte az MNV az MTI-vel pénteken.

Az MNV a közleményében a pénteken meghirdetett ingatlancsomagok közül felhívta a befektetők figyelmét az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra, valamint a "Pannónia" csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlan-együttesre. Emellett az ingatlanfejlesztők figyelmébe ajánlotta a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó "Profilváltó" csomagot. .

Jelezték: az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu) az érdeklődők. Az értékesítés szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az árverési hirdetményben tájékozódhatnak.

A vagyonkezelő egyik korábbi közleménye szerint a 2015 szeptembere óta működtetett online aukciós felület segítségével nyílt meg a lehetőség az állami vagyonelemek elektronikus értékesítésére. A teljes körű transzparenciát biztosító elektronikus aukciós rendszer bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat.

Tavaly július 31. óta már a társasági részesedések értékesítése is lehetővé vált, ezzel teljessé lett az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket