Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2015. Október 26. 15:05, hétfő | Helyi
Forrás: Orpheus Állatvédő Egyesület

Gyerekek látogatták meg a gazdira váró kutyusokat

Gyerekek látogatták meg a gazdira váró kutyusokat

Az Orpheus Állatvédő Egyesület felelős állattartást segítő oktatási tevékenysége fontos rész az intézmények környezettudatosságot fejlesztő programjaihoz.

Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola felsős tanulói látogatták meg az Orpheus Állatvédő Egyesület utcáról mentett védenceit.

Az állatvédő egyesület állatmentő tevékenysége mellett környezettudatosságot segítő oktatási programokkal segíti, hogy a gyerekek felnőtt korukra felelős állattartóvá válhassanak. A színes programon volt kutya chipezés, állatsimogató, a gyerekek eledelt hoztak a gazdikereső kutyusoknak.

Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület munkatársa elmondta, hogy a kicsik nagy korukra úgy válhatnak felelős állattartóvá, ha gondolkodásmódjukat már gyermekkorukban jó irányba formáljuk. A szervezethez rengeteg hasonló oktatást kiegészítő felkérés érkezik, melyek értéket teremtenek nem csak a gyerekek számára, hanem a pedagógusoknak is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.