Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2022. Április 05. 14:01, kedd | Bulvár
Forrás: mti/fotó: instagram.com/harrisonford_official_page/

Harrison Ford a Ted Lasso producereivel forgat tévésorozatot

Harrison Ford a Ted Lasso producereivel forgat tévésorozatot

Harrison Ford elvállalta első tévésorozatát: az Apple TV+ Shrinking című vígjátékában szerepel majd, amelyen a díjnyertes Ted Lasso-sorozat producerei is dolgoznak.

A vígjátéksorozatban Jason Segel egy gyászoló pszichoterapeutát alakít, aki a szakmai szabályokat félretéve szemükbe mondja pácienseinek, hogy mit gondol. Ford Phil Rhodes szerepében a földhözragadt és éles eszű "kékgalléros agyturkászt" és a kognitív viselkedésterápia úttörőjét alakítja. Két pártfogoltjával, Jimmyvel (Segel) és Gabyval osztozik egy rendelőn, és nemrég diagnosztizálták nála a Parkinson-kórt, ami arra kényszeríti, hogy kilépjen komfortzónájából - írta a The Hollywood Reporter.

Ford pályafutása alatt már szerepelt néhány tévésorozatban vendégként, de ez lesz az első sorozata, amelyben főszerepet alakít. A színész a közelmúltban fejezte be az Indiana Jones 5. forgatását, előtte pedig A vadon hívó szava című, Jack London regényéből készült filmben alakított főszerepet.

A Shrinking forgatókönyvén a Ted Lasso Emmy-díjas producerei, Bill Lawrence, Brett Goldstein dolgoznak Jason Segellel, és ők hárman executive producerként is jegyzik a műsort Neil Goldman, Jeff Ingold és Liza Katzer társaságában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.