Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2012. Május 11. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Japánba szökött Katinka

Japánba szökött Katinka

Távol-Keleten vendéglátozik a Romantic együttes egykori énekesnője.

Négy hónapja Japán egyik legszebb városában, Matsumotóban él és dolgozik Kunovics Katinka. Győzike egykori énekeslányát egy japán üzletember csábította Távol-Keletre, a férfi ugyanis Budapesten hallotta énekelni, és rögvest munkát ajánlott neki. "Egy gyönyörű szállodában énekelek világzenét. Mindennap szórakoztatom a vendégeket, énekelek és zongorázom, imádják a dalaimat" - árulta el a Borsnak.

Katinka valószínűleg hosszabb távra rendezkedik be a távoli országban. Elmondása szerint úgy indult el a világ másik felére, hogy azt sem tudta, mi lesz vele. "Most már nagyon szeretek itt lenni, a japánoknak jó fülük van a zenéhez" - újságolta az énekesnő, aki a helyiekkel nagyon jó kapcsolatot ápol. Mint mondja, ugyan két hónapra hívták, ám könnyen meglehet, hogy haza sem engedik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó