Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2015. Március 12. 15:07, csütörtök | Belföld
Forrás: MÁV Zrt.

Kedvezményes vasúti jegy a Horgász Show-ra utazóknak

Kedvezményes vasúti jegy a Horgász Show-ra utazóknak

A MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a március 13-15. között megrendezendő Horgász Show rendezvényre vonattal utazóknak.

A kedvezményes retúrjegy bármely belföldi vasútállomásról Budapest-Keleti és Budapest-Nyugati pályaudvarokra, Kelenföld és Zugló állomásokra vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Az első osztályon a teljes árú kocsiosztály különbözeti díjat, feláras vonat igénybevétele esetén pedig a típusnak megfelelő pótdíjat meg kell fizetni . A kedvezményes jeggyel az utazás legkorábban március 12-én nulla órától kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb március 16-án éjfélig kell befejezni.

A menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, a SYMA rendezvényközpont „A” pavilonjában található információs pultnál.

A horgászat szerelmeseinek érdemes közösségi közlekedési eszközzel érkezni a rendezvényre, mert a nagyobb budapesti pályaudvarokról könnyedén elérhető a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ közvetlen szomszédságában található Puskás Ferenc Stadion metrómegálló.

Bővebb információ: http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vonattal-horgasz-show-ra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket