Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. December 29. 18:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok - illusztráció: police.hu

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két autótolvajt is fogtak Borsodban, a kocsik is meglettek

Két ellopott autót is visszaadtak jogos tulajdonosainak a borsodi egyenruhások.

Még be sem jelentette a kazincbarcikai sértett, hogy ellopták az autóját, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai felhívták, hogy megtalálták a járművet – közölte a rendőrség oldalán.

Kifejtve, hogy az egyenruhások szombaton 3 óra 30 perc körül ellenőriztek egy autót Miskolcon. Az autó sofőrje legendagyártással akarta becsapni a járőröket, de végül már a helyszínen beismerte, hogy a kocsit Kazincbarcikáról tulajdonította el, pár órával ezelőtt. Az ügyben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 23 éves sajókazai férfival szemben.

Egy másik autót is visszaadtak a rendőrök miskolci tulajdonosának. A járművet még december 26-án 8 óra előtt vitték el Miskolcról. A bejelentést követően az adatgyűjtések eredményeként a kocsit, két nappal később a rendőrök meg is találták Bekecsen. A tulajdonos visszakapta a járművet, a rendőrség pedig lopás miatt nyomoz egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket