Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2016. Október 24. 11:10, hétfő | Helyi

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Két napig a fitness sport központja lesz Hódmezővásárhely

Éppen egy hét múlva kezdődik Hódmezővásárhelyen a XIV. Fit Kid Európa Kupa versenysorozata.

Október 29-30-án tizenkét ország több mint félezer sportolójának részvételével minden eddiginél pazarabb és gazdagabb sportrendezvényre van kilátás. Ez utóbbi jelző a valóságban is értendő, hiszen tucatnyi helyi és országos cég, multinacionális vállalat több millió forint értékben szponzorálja az alföldi város rendezvényét.

A Hódmezővásárhelyi Önkormányzat és a Hód- Fitness SE közös rendezvényének fővédnöke Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A szervezők felkészültek a félezer sportoló és kísérőik fogadására, a kétnapos versenyen Magyarország mellett, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Montenegró, Románia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia csapata vesz részt. A külföldiek közül legnagyobb létszámban - 108- fővel - az olasz válogatott érkezik Magyarországra.

A rendezvény díszvendége Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője lesz, aki egyébként maga is fitnesz sportoló, Fitness Woman Országos Bajnok.

A versenyek a Hódtói Sportcsarnokban mindkét napon reggel 9 óra 30 perckor kezdődnek, az eredményhirdetések pedig 18 órakor lesznek.

Rácz Ildikó főszervező, a rendező Hód-Fitness SE vezetőedzője elmondta, a Fit Kid Kupa történetében először fordul elő, hogy nem csak az első 3 helyezettet díjazzák, hanem 4.5. és 6. helyen végzetteket is, valamint ajándékokkal is el szeretnék ismerni a legjobb sportolók teljesítményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.