Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 04. 09:45, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kislány ült a volán mögé, baleset lett belőle

Kislány ült a volán mögé, baleset lett belőle

Befejezték a nyomozást a rendőrök azzal a kiszombori férfival szemben, aki átengedte 12 éves gyermekének a vezetést, majd balesetet szenvedtek.

2020. augusztus 2-án délután Kiszombor belterületén az 53 éves férfi megengedte kislányának, hogy a volán mögé üljön, míg az apa az anyósülésen foglalt helyet. Miután a gyermek felületesen ismerte a jármű működését, egy pillanat alatt beindította azt, majd az autó rögtön egy fának ütközött. A balesetben a gyermek könnyű sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség.

A makói nyomozók az apát gyanúsítottként hallgatták ki, aki a cselekmény elkövetését elismerte. A férfinak kiskorú veszélyeztetése bűntett és a járművezetés tiltott átengedése vétség bűncselekmények elkövetése miatt kell felelnie.

Az eljárás iratait a rendőrök napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél