Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2019. November 11. 16:31, hétfő | Helyi
Forrás: ORFK Kommunikációs Szolgálat

Legyél Te is rendőr – nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban

Legyél Te is rendőr – nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban

Novemberben az adyligeti, a körmendi, a miskolci és a szegedi szakgimnáziumok várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A nyílt napok alkalmával a fiatalok a felvételi eljárás sajátosságain túl tájékoztatást kapnak a képzés rendszeréről és betekintést nyerhetnek az egyes rendőri szervek munkájába is.

A tanintézmények számos színes programmal várják a diákokat, akiknek a nyílt napokon lehetőségük nyílik a taktikai és alaki bemutatók megtekintésére, tájékoztatást kapnak többek között a felvételi eljárásról és az erőnléti követelményekről, valamint részt vehetnek fegyverzettechnikai bemutatón.

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium november 15-én nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, ezt követően, november 21-én Adyligeten nyílik lehetőségük a diákoknak a rendőrhivatást közelebbről megismerni. November 27-én Körmenden, november 28-án pedig Szegeden várjuk szeretettel azokat, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, és szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni .

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.