Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Május 25. 07:28, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érdnél, jelentős késések a közlekedésben

Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érdnél, jelentős késések a közlekedésben

Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érd elágazásnál, emiatt Érd felső és Tárnok, Érd felső és Érd között nem közlekedhetnek a vonatok - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t csütörtök hajnalban.

A közlemény szerint a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Érd- Pusztaszabolcs, illetve a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Tárnok-Székesfehérvár elővárosi vonalon jelentős késések várhatók.

A megrongálódott vezeték helyreállítása több órát vesz igénybe - tájékoztatta a Mávinform hat óra után az MTI-t. Emiatt Nagytétény-Diósd és Érd között az utasokat vonatpótló buszok szállítják az elővárosi személyvonatok helyett. A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon közlekedő IC vonatok kerülővel, Székesfehérvár érintésével járnak, menetidejük jóval hosszabb lesz a szokásosnál. A százhalombattai elővárosi vonatok többsége ideiglenesen nem közlekedik.

A Budapest-Székesfehérvár közötti vonatok Érd alsó érintésével zökkenőmentesen közlekedhetnek - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket