Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Július 13. 14:28, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Megverték, majd autósüldözés közben többször ütköztek, mígnem felborították haragosuk kocsiját

Megverték, majd autósüldözés közben többször ütköztek, mígnem felborították haragosuk kocsiját

Hamar elkapták a rendőrök azt a három sziráki férfit kedden, akik megtámadták haragosukat előbb, majd autós üldözés során felborították kocsijukat.

A Pásztói Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves, egy 19 éves és egy 25 éves sziráki férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 19 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival szerdán 18 óra körül Szirákon - egy korábbi sérelem miatt - haragosuk által vezetett személykocsi előtt az úttesten megállt. A gyanúsított és két társa - 38 éves édesapja és egy 25 éves férfi - kiszállt és a gépkocsiban ülő két férfit bántalmazták.

A gépkocsit a 25 éves és 19 éves férfi bottal ütötte, míg a 38 éves férfi a járművet beindító sértettet a nála lévő bozótvágó késsel a fején megütötte. A sértettől a gépkocsi utasa ekkor a vezetést átvette és a helyszínről elhajtott. Ezt követően apa és fia a menekülőket üldözni kezdték, majd Szirák belterületén egy kereszteződésben, valamint Héhalom és Egyházasdengeleg közötti útszakaszon a járműnek szándékosan nekiütköztek, melynek következtében a kocsit vezető férfi a gépkocsival felborult. A gyanúsítottak ezután a sértetteket a náluk lévő bottal és vasrúddal bántalmazták. A bántalmazás következtében a sértettek - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedtek.

A rendőrök a bejelentést követően a 38 éves férfit és két társát rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Címkék: Pásztó, szirák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket