Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2023. Június 14. 11:40, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Negyedik lett az NLG csapata a diákolimpia döntőjén

Negyedik lett az NLG csapata a diákolimpia döntőjén

2023. június 9-11. között Gyulán rendezték a 3. korcsoportos kosárlabda diákolimpia országos döntőjét.

Egyesületünk játékosai a Németh László Gimnázium, Általános Iskola színeiben mérték össze tudásukat az ország legerősebb iskoláival. Utasi Gábor tanítványai 3 csoportmeccsükből kettőt megnyerték és bejutottak az elődöntőbe, ahol a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium ellen alulmaradtak. A bronzmérkőzést a békéscsabai Lencsési Általános Iskolával vívták. Sajnos az addig remeklő Soós Balázs megsérült az első negyedben, és az ő kiválását nem bírta el a csapat, ami végül a negyedik helyet szerezte meg.

Két egyéni díjat is elhoztak serdülő csapatunk kiválóságai: Soós Balázs lett az országos döntő legeredményesebb játékosa, Bősz Olivért pedig az edzők beválasztották az All-Star ötösbe.

A csapat tagjai: Bősz Olivér, Soós Balázs, Czakó Vencel, Ambrus Attila, Mile-Varga Csanád, Nagy Zsigmond, Bíró Martin, Kiss Szilárd, Móza Bálint, Lekrinszki Gergő, Pigniczki Martin, Hegyi Valér

(csatolva küldünk fotókat, ezek forrása: Diákolimpia Facebook-oldal)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 18. 07:45, szerda | Sport

Szoboszlai gól Milánóban - Videó

A Liverpool 3:1 arányban győzött a Bajnokok Ligájában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Árvíz - OVF: hosszú ideig elhúzódó árhullámra kell felkészülni

Hosszan elhúzódó árhullámra kell felkészülni, sokáig lesz érvényben harmadfokú készültség az érintett folyókon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában.