Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2017. Október 08. 10:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Fénypont

Palcsó Tomi klipforgatásán vibrált a levegő

Palcsó Tomi klipforgatásán vibrált a levegő

Napokban készült el Palcsó Tamás új videoklipje. A forgatás összességében 3 napig tartott. Volt, hogy napi 20 órát is forgott a kamera.

A forgatási helyszín kiválasztása egy gyönyörű városra esett. Esztergom és a Bazilika környéke és többek között Esztergomi Aquasziget Élményfürdő és Portobello Hotelben zajlott.

A klip október 5-én jelent meg „Érezd a zenét” címmel, amelyben Szick Petra szépségkirálynő is feltűnt. Forgatás idején Tomi és Petra között vibrált a levegő. Talán a falatnyi fürdőruhás jelenet miatt?!

Tabár István írta a szöveget illetve forgatta le a zenei videót, a zenét Kolozsvári Tamás készítette.
A dal gyönyörű, és eredeti. A dallam nagyon fülbemászó, ebből kifolyólag bizakodva merem kijelenteni, hogy sokan fogják szeretni, és hallgatni. Tomi a forgatás alatt, mint mindig 110 százalékot nyújtott, látszik, hogy a zene az élete, és ez az, amit szeret csinálni. A stáb összes tagján nagy nyomás volt, hiszen Tomi egy ideje nem adott ki új dalokat, így bízunk benne, hogy ez a videó jelenti majd számára azt a bizonyos „nagy visszatérést” – hangsúlyozták az alkotók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.