Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2011. Október 23. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Rá sem ismerni az énekesnőre

Rá sem ismerni az énekesnőre

Alig ismerték fel rajongói a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárját, Sinead O\'Connort, amikor nemrég Írországban lépett fel. Az elhízott énekesnő most eltökélte, újra visszatér a csúcsra.

Kopaszra borotvált fejével és egyedi hangjával hatalmas jövőt jósoltak Sinead O'Connornak. Ám a Nothing Compares To You című sláger óta eltelt években sok minden megváltozott. Az énekesnőnek azóta négy apától négy gyereke született, és magánéleti, valamint szakmai kudarcai annyira megviselték a mániás depresszióban szenvedő sztárt, hogy öngyilkos akart lenni. "A zene éltetett, egyedül az adott erőt" - mondja O'Connor, aki most elhatározta, hogy újra bebizonyítja, érdemes rá figyelni. Bár igaz, a nyár végi koncertjén még régi rajongói is alig ismertek rá. "A hangja a régi, de ahogy kinéz! Ha tényleg sztár akar lenni, előbb talán le kellene fogynia" - kritizálta egyikük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó