Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 18. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Rettegnek az MTV sztárjai az érkező Fábrytól

Egyre nagyobb felháborodást kelt, hogy Fábry Sándor átigazol a köztévéhez, hiszen ez már azt is eredményezheti, hogy a humorista gázsiját különböző megszorításokkal kell kigazdálkodnia a közszolgálati médiának.

Elképzelhető az is, hogy a jelenleg futó műsorok is bánják majd Fábry szerződtetését.

Van mitől tartania a köztévés műsorvezetőknek, hiszen Fábry Sándor gőzerővel hajt, hogy önálló műsora újra a képernyőre kerülhessen. A showmannek az RTL Klubbal még élő szerződése van, azonban ez bármelyik pillanatban megváltozhat, hiszen a kereskedelmi csatorna már jó ideje nem számol vele.

- Meg tudom erősíteni, hogy az MTVA tárgyal Fábry Sándorral, és ha minden jól megy, akkor egy viszonylag közeli időpontban meg is fogunk állapodni vele - tájékoztatta az Új Ászt Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója.
A híresztelések szerint Fábry műsorát éppen a DTK idősávjában kívánja sugározni a Magyar Televízió, így komoly veszélyben lehet D. Tóth Kriszta talk show-ja. Ráadásul a nézettségi mutatók alapján igen csekély az érdeklődés a műsor iránt a teljes lakosság körében, a 48. hét adatai szerint az éppen tévét nézők 7,8 százalékát szegezte a beszélgető show a képernyők elé. A kedd esténként látható műsor az MTVA kommunikációs igazgatója szerint egyre jobb nézettségnek örvend.

- A DTK Show minden adással több nézőt hoz, mint az azt megelőző, folyamatos emelkedést mutat. Másrészt pedig a jelenleg elfogadott műsortervünkben megrendelt produkcióként szerepel, és a forgatások rendben zajlanak - nyilatkozta Szabó László.

Olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint Fábry szerződtetésével a DTK már csak kéthetente lesz látható. Szabó László kommunikációs igazgató se nem cáfolta, se nem erősítette meg az információt.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.