Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2012. Február 10. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Seal bántalmazta Heidi Klumot?

Seal bántalmazta Heidi Klumot?

Egy ismerősük állítása szerint utolsó összeveszésük alkalmával Seal lökdösni kezdte Heidi Klumot. A szupermodell ezt követően döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak.

Tettlegességig fajuló veszekedés vezetett Seal és Heidi Klum szakításához a pár egyik ismerőse szerint. A barát azt állítja, hogy mielőtt Heidi Klum elköltözött volna a közös otthonukból, Seal egy vita során megpróbálta fellökni a szupermodellt, és csak egy biztonsági ember közbelépésének köszönhető, hogy nem végződött rosszabbul a történet. "Heidi azt mesélte, hogy Seal egyszerűen elvesztette a fejét - árulta el az ismerős. - Üvöltözött, aztán lökdösni kezdte Heidit. Rémisztően viselkedett. Heidi testőrének kellett közbeavatkozni, hogy visszatartsa."

A barátok szerint a pár egyébként már régóta csak a látszat kedvéért volt együtt, és a négy fal között folyamatosan veszekedtek. Heidi Klum ezt még tűrte, a testi fenyegetéstől viszont annyira megijedt, hogy az utolsó összetűzést követően azonnal el is költözött közös otthonukból.

Címkék: Heidi Klum, Seal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó