Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Július 06. 19:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Strandidő várható a hétvégén sok napsütéssel és kevés felhővel

Strandidő várható a hétvégén sok napsütéssel és kevés felhővel

Strandidő várható a hétvégén sok napsütéssel és kevés gomolyfelhővel. A hőmérséklet csúcsértéke is emelkedik, vasárnap már 29-34 Celsius-fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken a nap első felében még lehetnek felhősebb körzetek néhol záporesővel, majd délutánra már napos idő valószínű kevés felhővel, és a csapadék is megszűnik. Az északi, északkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul.

Szombaton nagyrészt derült, napos idő várható, csak kevés gomolyfelhő képződhet, csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél a Tiszántúlon több helyen megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 10-18, délután 27-32 fok között alakul.

Vasárnap derült vagy gyengén felhős, napos idő várható csapadék nélkül, a változó irányú szél jobbára gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban 12-20, délután 29-34 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket