Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2017. November 24. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti

Szökni próbált egy fogoly a Váci Járásbíróságról

Szökni próbált egy fogoly a Váci Járásbíróságról

Megpróbált megszökni egy fogoly Váci Járásbíróságról csütörtökön. A férfi az emeleti mosdó ablakán ugrott ki, de eltörte a lábát - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-t.

A történtekről azt írták: rendőrök kísérték a gyanúsítottat a bíró elé, mivel kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A férfit azzal gyanúsítják, hogy felgyújtotta hajléktalan társát.

A gyanúsított a zárt ülés előtt az első emeleti mosdóba kéredzkedett, ahol kiugrott az ablakon, de eltörte a lábát. A férfit a mentők a váci kórházba vitték.

Az előzetes letartóztatásról tartandó ülést a bíróság 72 órán belül a helyszínen, vagyis a kórházban, ügyész jelenlétében tartja meg - olvasható a törvényszék közleményében.

Címkék: fogoly, rab, szökés, vác

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 10:05, péntek | Belföld

4 millió 749 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,3 százalék

2024 májusában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 36 ezerrel, 4 millió 749 ezer főre nőtt.

2024. Június 28. 07:35, péntek | Belföld

Lázár János: a geszti Tisza-kastély felújítása egy korszak restaurációját jelenti

A geszti Tisza-kastély felújítása nemcsak helyreállításról szól, hanem egy korszak restaurációjáról is - hangsúlyozta az építési és közlekedési miniszter csütörtökön a Békés vármegyei Geszten.

2024. Június 28. 07:21, péntek | Belföld

Letették az új vecsési hadiipari üzem alapkövét

Páncéltörő gránátvetők csövét fogják gyártani az üzemben.