Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2018. Szeptember 03. 10:54, hétfő | Helyi
Forrás: Szeretem Vásárhelyt Egyesület

Zebra akció négy vásárhelyi iskolánál

Zebra akció négy vásárhelyi iskolánál

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület 2018. szeptember 3. és 6. között, a rendőrséggel közösen, négy helyszínen segíti az iskolába igyekező gyerekek biztonságos közlekedését.

Első helyszínünk szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola (Szent István tér) és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhely lesz.

Szeptember 4-én a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, zárónapunkon, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segítjük a gyerekek biztonságos közlekedését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:01, vasárnap | Helyi

OVF: lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 22. 09:04, vasárnap | Sport

Súlyos balesetet szenvedett Kempf Zoltán BMX-versenyző Svájcban

Több helyen arccsonttörést szenvedett Kempf Zoltán, a magyar BMX freestyle egyik legnagyobb alakja a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon.